Modalitati de livrare

Cand comanzi de la focusmg.ro, poti alege intre cele doua optiunile de livrare de mai jos.

 
1.Ridicare de la punctul de lucru din Str Drumul Cretestilor Nr 76, Sector 4, in acest caz livrarea se face gratuit.

Ridicarea comenzilor de la sediul nostru se face in intervalul orar 09:00 - 17:00, de luni pana vineri.

2.Livrare prin curier contra cost in sistem ramburs.

Daca alegeti varianta livrarii prin curier, Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile catre Cumparator in sistem de curierat door-to-door.

In momentul predarii Bunurilor catre societatea de curierat cu care colaboram, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Comenzile plasate pana in ora 14:00 vor fi expediate in aceiasi zi.
Comenzile plasata dupa ora 14:00 vor fi expediate in urmatoarea zi exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale; vor fi expediate in prima zi lucratoare de dupa plasare comenzii.

Livrarea se va realiza in intervalul 24 – 48 ore, de la confirmarea Comenzii, exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale sau perioade aglomerate. 

 Livrarea produselor se va face la adresa indicata de Dumneavoastra in comanda.

Mentiuni suplimentare:

Obiectiile privind eventualele probleme legate de aspectul coletului se fac doar in momentul livrarii in prezenta curierului, intocmindu-se un proces verbal de constatare a problemelor de receptie sau se poate refuza primirea si plata coletului. Oricre alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Orice problema cauzata de produsele prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

Multumim pentru intelegere.