Comanda online rapid!


Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:


Cauta produsul dorit. Poti cauta un produs direct in campul special de ''cauta''sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat.


Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.


Verifica-ti comanda


Dupa adaugarea fiecarui produs in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda


Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata si modalitatea de livrare preferata (Ridicare de la Showroom sau  Livrare la domiciliu prin curier).


Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Sunt de acord cu Termenii Serviciului și îi accept necondiționat. (Citiți Termenii Serviciului)” inainte de a trimite comanda.


Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.


Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?
       Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Trimit comanda”.
       Daca esti deja client, introdu email-ul si parola si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar        sa apesi “Trimit comanda”.


Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.


Spor la cumparaturi!